Pages

2009. augusztus 22., szombat

Bill Compton vs. Eric Northman

Rájöttem, hogy mi az ami a Season 2-ban zavart és zavar is Billben, és miért vonzóbb jelenleg Eric... laineygossipnál olvastam, hogy ők is diskuráltak arról, hogy ki kire teszi a voksát, és hát Bill mellett az 'old fashioned charm' szólt, ami így tökre igaz is lenne, de ez eltűnt a második szezonra. Hú, pedig én is hogy oda voltam anno Billért, hogy udvarias volt, szépen, elegánsan beszélt, a sötétbarna haja lágyan omlott le a homlokán (jó ez így kicsit izé...), tényleg olyan volt, mintha a XIX. századból jött volna, vagyis hát ez igaz is, hiszen egy 173 éves vámpír. Sookie-ért még a napra is kiment, majdnem oda is lett, na azok nagy pillanatok voltak.
Erre most kicsit kézbe vette a stylist, fodrász, sminkes csapat és a jó öreg Billből varázsoltak egy olyan pasit, aki tök jellegtelen, nincsenek is jó mondatai (erről már más is tehet), az arca sokkal de sokkal fakóbb lett, a hajának adtak valami irtózatos vöröses árnyalatot, ami néha látszik a fényben, levágták, kivasalták, nagyon pöpecen, milliméterre pontosan beállítva lóg a homlokába, pfuj. Gáz.
A színész maga, Stephen Moyer ezerszer jobban néz ki a magánéletben, pedig ez az S01 alatt épp fordítva volt, nálam legalábbis.

És akkor jöjjön az, akiért az összes True Blood rajongó epedezik mostanában, Eric Northman, az 1000 éves viking vámpír a svéd (fél)isten, Alexander Skarsgard alakításában. Huh.
Ericnek az első évadban félhosszú nagyon szőke haja volt, ez annyira sosem jött be, jól kitalálták a karaktert, azt nem vitatom, meg a színész is nagyon beletalált a szerepébe, de akkor nem volt több egy vámpírnál, aki Bill seriffje és uralkodni akar mindenkin.
Az S02 első részében azonban történnek dolgok, zseniális jelenet, aminek következtében Eric megválik hosszú tincseitől és lám, Pam keze nyomán megszületett az új Eric imidzs, csak az izompóló és a leather jacket maradt. Természetes sötétszőke hajszín, rövidebb formára vágva, hátrazselézve, a kellő pillanatokban omlik a homlokába, mint amit ugye az E09-ben is láthattunk, khmmm...Érdemes utánanézni. :)
Eric még mindig 'gonosz', játszik az emberekkel és vámpírokkal egyaránt, amihez épp kedve van, de láthattuk, hogy teremtőjét, Godrickot feltétel nélkül tiszteli, követi és szereti, van, akinek ő is engedelmes. Vannak érzelmei, hiába titkolja, az ugye már egy ideje gyanítható, hogy Sookie-ra sem csak zsákmányként tekint, a lány is rájön, hogy 'nem üres', hiába hitte annak. De még mennyire nem az. Végre lekerült a póló is Ericről, azt hiszem ennek az összes női néző felettébb örült, bár felöltözve is bármeddig el lehetne nézni, Eric az Eric.

Ilyenek voltak ők ketten az S01-ben:


Bill Compton fénykorában:
Eric Northman:

Ők ketten az S02-ben a hivatalos promóképeken...:

Yeah, it hurts so good...

...és a sorozatban:
Bill, aki szerintem így nem tuti, egyenlőre nem találtam jobb képet:

Eric...

Jól mondják egyesek, (persze nem halálkomolyan) hogy felejtsük el az IKEA-t, mint a legfőbb svéd exportcikket, ez mostantól Alexander Skarsgard, aki egyszerűen tökéletes, ő az Arc és a Test egy az egyben. Plusz még szexin is beszél.

A sorozatról bővebb infó pl. itt: True Blood az imdb.com-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése