Pages

2010. január 9., szombat

Ajánló - Dorian Gray

A könyv az egyik kedvencem, kíváncsi vagyok milyen lett a film, mondjuk így egy-két előzetes alapján Ben Barnes nem tűnik rossz Dorian-nak, a hangulatot megteremtették, egyelőre úgy érzem. Colin Firth mindenesetre érdekes lesz egy gonosz szerepben. :)


A történet szerint a fiatal és jóképű Dorian Gray-ről portré fesmény készül. Dorian a festőnél megismeri Lord Henry Wotton, aki a hedonizmusra és az élet élvezetére bátorítja őt. Az ifjút annyira fellelkesítik Lord Wotton szavai, ugyanakkor annyira megretten az öregedés gondolatától, hogy eladja a lelkét az ördögnek, így csak megfestett arcképmása fog öregedni az idők során, ő viszont megőrizheti fiatalságát. Bele is veti magát az élet gyönyörei közé, de minden egyes bűne eltorzítja portréja arcát, így emlékeztetve őt arra, hogy külsejével ellentétben a lelke már egyre torzabb. Forrás: alfaomega.blog.hu Előzetes pedig van pl. itt: Filmbuzi.


Ebben a képben benne is van a lényeg, hogy mi történik a regény folyamán.


Friss: ma, 01.15-én végre megnéztem, hááát, a színészek baromira jól játszottak, azzal semmi problémám nincs (Ben Barnes-t eddig miért nem fedeztem fel?!), de a rendező és a forgatókönyvíró valamit nagyon elszúrt. Ezt így nem kellett volna variálni, "hatásvadászosozkodni", így csak 10-ből max 7-et adok rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése