Pages

2009. szeptember 17., csütörtök

A hét eseménye!!! ;-)

Elindultunk az úton! Legyen ez a könyvtárosok ünnepnapja, meg majd az épület megnyitója egy másik, de hát erre is mennyit kellett várnunk... Nem akarok itt az EKF-ről vitatkozni még magammal sem, mindenkinek megvan a maga véleménye, Pécs a szakadék szélén táncol, de ígéretes és talán TÉNYLEG jelent valamit, hogy tegnap megtörtént az alapkőletétel az illetékesek részvételével. Képek a Bama-n erről az eseményről és a jelenlegi állapotról ITT.

Kitaláltam kb. 2 hete, hogy mint pécsi lakos, dokumentálom hétről hétre fotókkal, hogy hogyan is halad a Tudásközpont (egészen pontosan: Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont) építése.
Én, mint ugye könyvtáros, külön a szívemen viselem ennek a projektnek a sorsát, ha nem is hangosan, de figyelem az eseményeket. Mondjuk a normális digi fényképezőmet mindig otthon hagyom (az otthon-otthon egy másik város), mobillal meg nem állok neki, mert az úgy gagyi. Szóval így nehezen fog beindulni a projektem, de azt már kitaláltam, hogy honnan is kellene fotóznom: a Tettyéről, a templom elé ha odaállok, onnan szép a kilátás.

Addig is itt a látványterv, amit tényleg nagyon szépen megcsináltak, hát még ha így konkrétan meg is valósulna, a Kaptárral, meg mindennel együtt, az maga lenne a csoda, de nem rossz értelemben, hanem a varázslatos értelemben. :)


A Pécs2010 EKF hivatalos weboldala ezen a címen elérhető, bővebb információkkal a projektekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése